Skip links

MG Mind Grupacija na Sajmu Banja Luka Expo 2024

Sajmovi su uzbudljivi događaji za svaku kompaniju, a Sajam Banja Luka Expo 2024 definitivno nije bio izuzetak. Kao deo MG Mind Grupacije, imali smo priliku da predstavimo našu ponudu na ovom prestižnom događaju. Fokusirali smo se na širok spektar naših proizvoda i usluga, ističući posebno našu paletu proizvoda bijele tehnike, sa naglaskom na brend Alfa Plam, za koji smo generalni zastupnik.

Naša prisutnost na sajmu bila je dodatno ojačana prisustvom kompanija kao što su Nova Banka i Atos Banka, koje su predstavile svoje proizvode i usluge iz domena bankarstva. Bilo je zadovoljstvo biti dio ovog događaja i imati priliku da povežemo sa posjetiocima i drugim kompanijama.

Osim toga, ponosno smo predstavili nekoliko impresivnih stambeno-poslovnih kompleksa koje smo razvili, uključujući “Sniježna Dolina” na planini i ski centru Jahorina, Stambeno-poslovne komplekse “Naselje Park” i “Palata Banja Luka” u samom srcu Banja Luke, kao i stambeno-poslovni objekat Buena Vista u Beogradu.

Stambeno-poslovni kompleksi koje smo predstavili privukli su pažnju svojim atraktivnim ponudama i modernim dizajnom, a povratne informacije koje smo dobili bile su izuzetno pozitivne.