Skip links

Veleprodaja

Zastupnici smo najpoznatijih brendova

Jedna od osnovnih djelatnosti kompanije „MG Mind“ jeste i veleprodaja proizvoda kvalitetnih i dobro poznatih brendova bijele tehnike. Neki od najpoznatijih brendova su „Alfa plam“, „Beko“, „Gorenje“, „Indesit“, „LG“ , i drugi .

Višegodišnje iskustvo

Višegodišnje iskustvo, redovna edukacija i odgovoran pristup poslu razlog su za održavanje dugogodišnji partnerstava sa kompanijama iz regiona.

Nudimo veliki izbor proizvoda

Bojleri

Frižideri

Klime

Mašine za suđe

Mašine za pranje veša

Zamrzivači

Sitni kućanski aparati

Štednjaci

Sušilice

Ugradbeni aparati

Brend „Alfa plam“ čuven je po proizvodnji grejnih tijela na pelet, čvrsto, tečno i gasovito gorivo, štednjaka na struju, kao i kombinaciju čvrsto gorivo-struja i struja-gas. Proizvodi „Alfa-Plam“-a prevashodno su namijenjeni domaćinstvima.

Po obimu proizvodnje, plasmanu i kvalitetu, kompanija je vodeći proizvođač grejnih tijela u Srbiji i Jugoistočnoj Evropi. Pored toga svrstani su i na listu pet najvećih proizvođača u u Evropi.

Preuzmi katalog

Kompanija Gorenje ubraja se u vodeće evropske proizvođače kućanskih aparata. Sa više od 10.000 zaposlenih, kompanija osnovana davne 1950. godine u istoimenom mjestu, danas je jedan od regionalnih ali i evropskih lidera u proizvodnji i razvoju tehnologije bijele tehnike. Tehnološki napredni, vrhunski oblikovani i energetski efikasni kućanski aparati osnova su vizije rada ove kompanije.

Preuzmi katalog

Kućanski aparati i bijela tehnika turske kompanije Beko dostupni su u više do 140 zemalja širom svijeta. Kompanija postoji od 1955. godine i danas zapošljava više od 30.000 radnika i ima 18 fabrika.

Brend je nastao 1955. godine i od tada se razvio u jedan od omiljenih evropskih brendova ovih proizvoda. Prethodnih 20 godina fokusirali su se na inovacije koje će kupcima život učiniti ugodnijim i zdravijim. Jednostavna upotreba i praktične tehnologije proizvoda pretvorili su Beko u najbrže rastući brendom na evropskom tržištu.

Preuzmi katalog

Italijanska kompanija Indesit nudi široki raspon elegantnih i efikasnih kućanskih aparata s pametnim tehnologijama i dizajnom. Orijentisani su prema kupcima koji uživaju u dinamičnom načinu života. Efikasnost, pouzdanost i funkcionalnost ključne su vrijednosti Indesita.

Preuzmi katalog

Južnokorejska kompanija LG najpoznatija je po proizvodnji televizora i prenosivih uređaja poput mobilnih telefona ili tableta. LG Electronics je takođe i proizvođač kućnih aparata kao što su: frižideri, veš mašine, usisivači, klima uređaji i mikrotalasne peći. Kompanija postoji od 1958. godine i danas zapošljava preko 66.000 ljudi u 39 zemalja .

Preuzmi katalog

Ostali brendovi koje zastupamo