Skip links
PROJEKAT U IZGRADNJI

Naselje Park

Moderan kompleks naselja “Park” sa 450 stanova, smješten uz najljepše gradsko zelenilo nadomak Parka “Mladena Stojanovića”, obezbjeđuje najkvalitetnije uslove stanovanja i života, idealne za mlade bračne parove, velike i male porodice, poslovne ljude i samce, kao i one koji tu žele pronaći potpuni komfor i mir.

Atraktivno i moderno naselje na najboljoj lokaciji u gradu

Smješteno tačno preko puta nosećih republičkih institucija, ali i nekoliko velikih, odlično opremljenih tržnih centara, naselje Park i dalje je na samo nekoliko minuta od glavnih gradskih atrakcija, komercijalnih i rekreativnih sadržaja.

Naselje Park posebno ističe gradnja najvišeg kvaliteta i elegancija dizajna. Birajući najkvalitetnije građevinske materijale, instalacije, stolariju i fasadu, obezbijedili smo vrhunski kvalitet naših stanova i postigli maksimum energetske efikasnosti.

Uklopljen u prijatno okruženje, stambeni kompleks naselja “Park” očarava izgledom i osvaja elegancijom, a zadržaće vas uz sebe komforom svjetskog nivoa pružajući vam mir, udobnost i privatnost.

Veliki izbor stanova od 40 m2 do 130 m2

Kompleks NASELJE PARK se sastoji od 5 Lamela, gdje sve lamele zajedno sadrže oko 450 stanova. Podzemne garaže se prostiru na dvije etaže sa oko 300 garažnih mjesta.

450+
Stanova
300+
Garaznih mjesta
5
Lamela